Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.07.2019
Náš nový e-shop je online
Náš nový e-shop je online a doufáme, že se vám to líbí. Máte nějaké dotazy nebo návrhy? Neváhejte nás kontaktovat. Váš tým z AMIRASO číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
28.06.2019 Péče o vlasy
Vlasová kosmetika FUDGE
Představujeme vlasovou značku FUDGE - Fudge je profesionální vlasová kosmetika, která promění vaše vlasy v oslnivou korunu krásy! číst celé
28.05.2019 Péče o vlasy
Inebrya ICE CREAM - Argan Age
Inebrya představuje ARGAN AGE, novou pečující řadu s Arganovým olejem , která obnovuje lesk a dodává ochranu opotřebovaným, namáhaným vlasům bez život... číst celé
INEBRYA COLOUR - PERMANENTNÍ BARVA
Inebrya Colour - Profesionální barvící krém. Jeho dokonalá přírodní barviva zaručují kompletní krytí šedin a jehož široká škála odstínů byla navržena ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

AKCE

Be3

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas INES CAPITAL s.r.o., se sídlem Zámostní 1155/27, 710 00 Ostrava, IČ 05460131, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 67631 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Amiraso, provozované společností INES CAPITAL s.r.o., se sídlem Zámostní 1155/27, 710 00 Ostrava
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vlasová kosmetika FUDGE
28.06.2019 Péče o vlasy
Vlasová kosmetika FUDGE
Představujeme vlasovou značku FUDGE - Fudge je profesionální vlasová kosmetika, která promění vaše vlasy v oslnivou korunu krásy! číst celé
Inebrya ICE CREAM - Argan Age
28.05.2019 Péče o vlasy
Inebrya ICE CREAM - Argan Age
Inebrya představuje ARGAN AGE, novou pečující řadu s Arganovým olejem , která obnovuje lesk a dodává ochranu opotřebovaným, namáhaným vlasům bez život... číst celé
INEBRYA COLOUR - PERMANENTNÍ BARVA
INEBRYA COLOUR - PERMANENTNÍ BARVA
Inebrya Colour - Profesionální barvící krém. Jeho dokonalá přírodní barviva zaručují kompletní krytí šedin a jehož široká škála odstínů byla navržena ... číst celé
Inebrya - ICE CREAM - Keratin
31.01.2019 Regenerace
Inebrya - ICE CREAM - Keratin
Keratin je resistentní fibrózní protein přítomný v buňkách, které jsou uvnitř vlasu. Je tvořen řetězy amino-kyselin - Cystine - amino kyselina která j... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kde nás najdete

INES CAPITAL s.r.o.
Zámostní 1155/27
710 00 - Ostrava

 
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)
amiraso.cz © 2019