Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.07.2019
Náš nový e-shop je online
Náš nový e-shop je online a doufáme, že se vám to líbí. Máte nějaké dotazy nebo návrhy? Neváhejte nás kontaktovat. Váš tým z AMIRASO číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
28.06.2019 Péče o vlasy
Vlasová kosmetika FUDGE
Představujeme vlasovou značku FUDGE - Fudge je profesionální vlasová kosmetika, která promění vaše vlasy v oslnivou korunu krásy! číst celé
28.05.2019 Péče o vlasy
Inebrya ICE CREAM - Argan Age
Inebrya představuje ARGAN AGE, novou pečující řadu s Arganovým olejem , která obnovuje lesk a dodává ochranu opotřebovaným, namáhaným vlasům bez život... číst celé
INEBRYA COLOUR - PERMANENTNÍ BARVA
Inebrya Colour - Profesionální barvící krém. Jeho dokonalá přírodní barviva zaručují kompletní krytí šedin a jehož široká škála odstínů byla navržena ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

AKCE

Be3

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas INES CAPITAL s.r.o., se sídlem Zámostní 1155/27, 710 00 Ostrava, IČ 05460131, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 67631 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / příjmení / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Amiraso, provozované společností INES CAPITAL s.r.o., se sídlem Zámostní 1155/27, 710 00 Ostrava
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vlasová kosmetika FUDGE
Vlasová kosmetika FUDGE
Představujeme vlasovou značku FUDGE - Fudge je profesionální vlasová kosmetika, která promění vaše vlasy v oslnivou korunu krásy! číst celé
Inebrya ICE CREAM - Argan Age
Inebrya ICE CREAM - Argan Age
Inebrya představuje ARGAN AGE, novou pečující řadu s Arganovým olejem , která obnovuje lesk a dodává ochranu opotřebovaným, namáhaným vlasům bez život... číst celé
INEBRYA COLOUR - PERMANENTNÍ BARVA
INEBRYA COLOUR - PERMANENTNÍ BARVA
Inebrya Colour - Profesionální barvící krém. Jeho dokonalá přírodní barviva zaručují kompletní krytí šedin a jehož široká škála odstínů byla navržena ... číst celé
Inebrya - ICE CREAM - Keratin
31.01.2019 Regenerace
Inebrya - ICE CREAM - Keratin
Keratin je resistentní fibrózní protein přítomný v buňkách, které jsou uvnitř vlasu. Je tvořen řetězy amino-kyselin - Cystine - amino kyselina která j... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

INES CAPITAL s.r.o.
Zámostní 1155/27
710 00 - Ostrava

 
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)
amiraso.cz © 2019